Styrelsen arbetar. Och informerar.

Hösten är här med mörker, regn, kyla och vad det lider - snö. Fram till dess har vi nya ljus i våra trapphus och vi kan värma oss inne med tända ljus och finkaffe. Styrelsen har också haft möte och passar på att informera. 

Under innevarande vecka 46 kommer vi ut med lite material i samtliga brevlådor. Det kommer bland annat att handla om delårsrapport (brf-medlemmar), fönster och balkonger.  

Styrelsen har även beslutat vilka prioriteringar vi har under kommande 2018 för att på bästa sätt ta tillvara på våra gemensamma fastigheter och intressen. 

Till detta kommer det även att komma information kring inglasning av balkong, lite olika alternativ och prisspannet för de olika varianterna som kan tänkas vara aktuella. För det kommer naturligvis att vara olika pris beroende på vilken standard en önskar på utförandet. Vindskydd eller isolerat för att förlänga utesäsongen, det påverkar naturligtvis priset liksom olika materialval och standard. Till detta kommer sedan handläggning av bygglov på omkring 9-10 veckor. 

På förekommen anledning ber vi även samtliga att respektera de tvättider som vi har att tillgå i våra gemensamma tvättstugor.