Styrelsearbete och -beslut

September innebär inte bara att riksdagens arbete inleds. Det gör även arbetet i föreningens styrelse. 

Styrelsen har beslutat att gå vidare med offerter om en översyn av vår gemensamma utemiljö avseende trädgård och grönområden. IOT, AB Idrotts- och Trädgårdsanläggningar kommer att få i uppdrag att beskära träd och buskar samt se över samtliga planteringar. Vi har i styrelsen fått ett bra förslag som vi godkänt. Arbetet kommer att inledas nu under hösten och fortsätta löpnade över säsongen fram till sommaren 2018. 

Stryrelsen har även beslutat att gå vidare med att ta fram offerter avseende säkerhetsdörrar. Mer information kommer längre fram. 

Per den 1 september föreningen 69 bostadsrätter med medlemmer, 2 bostadsrätter uthyrda av föreningen och 14 hyresrätter med hyresgäster. 

Vi har även beslutat om att hyra en container som kommer alla boende till gagn. Passa på att rensa i ditt förråd eller under sängen så slipper vi grovsopor i returhuset. Containern kommer att stå tillgänglig 29 september till och med den 2 oktober.

Styrelsen uppmanar också alla att ta del av våra trivselregler. Där framgår under vilka tider det är tillåtet att arbeta med störande ombyggnationer avseende oljud. Läs dem och följ dem så trivs vi alla bättre. Och du, kör bort ditt byggavfall, det är inte tillåtet att slänga i returhuset. 

Tack för denna gång och trevlig höst.

Styrelsen