TV-boxar

Under den kommande veckan, kommer styrelsen att dela ut dem nya tv-boxar till alla boende (dem som har tackat ja till fiber).

I varje husets entré kommer ni att hitta information på anslagstavlan om när den planerande utdelningen kommer att ske.

 

Styrelsen kommer att dela ut en tv-box per lägenhet mot kvittens med en bifogat installationsguide. Installation av boxen ligger på boendes ansvar.

 

Här kommer en liten beskrivning  på hur man ska göra TV-box installation:

  1. Man ska aktivera sin TV. Detta kan göras med hjälp av BankID på  telia.se/aktivera. Om man saknar BankID ringer man kundservice  020-20 20 70 och ber om hjälp med aktivering av sin TV.
  2. När TV har blivit aktiverat, får man inloggningsuppgifter mailade till email adress som har angetts vid aktiveringen.
  3. Nu kan boxen kopplas med hjälp av installationsguiden som man fick med sig vid kvitteringen av boxen. För att kunna slutföra installationen skall man följa instruktioner som dyker upp på din TV-skärm.

Om man mot förmodan inte kan hantera installationen själv, har varje boende rätt till att få hjälp av en teknikern på plats. Kontakta kundservice på  020-20 20 70 och be om hjälp med installation av TV-box. 

Teknikern kommer att kontakta boende i fråga för att tillsammans bestämma en tid som passar.

 

Har man följdfrågor gällande installation eller om man har andra frågor gällande fiber vänder man sig till kundservice på 020- 20 20 70.

 

Väl mött,

Styrelsen.